Radio internet cu DAB + JVC RA-E981B, negru

Codul produsului: JVCRAE981B
Internet radio, tuner DAB+/FM, Bluetooth, display LCD 2.8”, WiFi, Spotifiy Connect, control aplicație, telecomandă, putere 10W, egalizator, USB, AUX

Un radio modern plin de funcții

Dacă sunteți în căutarea unui player cu adevărat versatil, JVC RA-E981B reprezintă alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Puteți alege dintre mai multe moduri diferite de a recepționa semnalul audio, indiferent dacă preferați posturile de radio tradiționale sau vă place să ascultați podcasturi moderne. JVC RA-E981B poate răspunde cu ușurință tuturor cerințelor dumneavoastră.

Din aer, prin Internet sau prin telefonul mobil…

Vremurile moderne au extins în mod semnificativ gama de transmisii audio, iar JVC RA E981B oferă o gamă largă de opțiuni de recepție. Puteți regla posturi de radio în modul modern DAB+, dar și în modul tradițional FM band (Bandă FM). În ambele cazuri, unitatea permite reglarea și stocarea a până la 40 de presetări. Dacă nu sunteți mulțumit de posturile de radio locale, s-ar putea să apreciați posibilitatea de a asculta posturi de radio online aproape din toată lumea. Chiar și în acest caz, în memoria unității pot fi stocate până la 40 de presetări. Pentru a utiliza această funcție, unitatea trebuie să fie conectată la Internet prin Wi-Fi.

Cu toate acestea, avantajele conectării radioului la Internet nu constau doar în posibilitatea de a recepționa posturi de radio online. Puteți utiliza, de asemenea, funcția Spotify® Connect (Conectare la Spotify) pentru a vă conecta cu ușurință playerul la contul dumneavoastră Spotify®.

De asemenea, JVC RA-E981B poate fi cu ușurință asociat cu un telefon mobil printr-o conexiune Bluetooth® și utilizat ca difuzor extern.

Grație afișajului color de 2,8 inchi, operarea și setările sunt comode și intuitive. Pentru fanii tehnologiei wireless, posibilitatea de a împerechea playerul cu aplicația mobilă UNDOK™ este disponibilă pentru dispozitivele mobile care utilizează sistemele de operare Android și iOS. Aplicația mobilă permite controlul comod al tuturor funcțiilor importante de pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

De asemenea, puteți controla playerul utilizând unitatea de telecomandă furnizată. Dacă preferați surse audio mai tradiționale, cu siguranță veți utiliza intrarea USB încorporată (acceptă format MP3), dar și conectorul AUX-IN (Intrare auxiliară).

Sunetul este reprodus de o pereche de difuzoare stereo de 10 W cu funcție Bass Boost (Amplificarea bașilor) încorporată. Ieșirea sunetului poate fi reglată folosind egalizatorul încorporat. Dacă preferați să ascultați într-un cadru intim, este disponibilă și o ieșire pentru căști.

Opțiunea de a seta două ore de trezire independente este un alt beneficiu plăcut. Mai mult, există funcția SNOOZE (Amânare), precum și funcția SLEEP (Repaus) pentru oprire automată. Unitatea este alimentată de la rețea prin adaptorul inclus.

Funcţie

• Ecran color mare de 2,8 inchi

 • Radio prin internet (40 de presetări)
 • Tuner DAB + / FM (40 DAB, 40 presetari FM)
 • Compatibilitate Spotify Connect
 • Streaming Bluetooth fără fir
 • Suport format MP3
 • Egalizator
 • Două ore de trezire
 • Amânare amânare
 • Funcția de somn
 • Telecomandă
 • Posibilitate de control prin aplicație (Android, iOS)

  Specificații

  Bluetooth V4.2 - suport pentru profiluri A2DP, AVRCP

WiFi IEEE 802.11b/g/n
Frecvența DAB: 174,9 - 239,2 MHz
Frecventa FM: 87,5 - 108 MHz
Putere 2 x 5 W (RMS)
Adaptor de alimentare

Conectori și intrări

Intrare USB
Ieșire pentru căști
Ieșire de linie
Intrare AUX

Specificații tehnice:

Width 30.5 cm
Width 39.0 cm
Suport media USB
Height 16.0 cm
Height 12.5 cm
Formate redabile MP3
Depth 21.0 cm
Tuner Digital DAB+
Depth 17.5 cm
Weight 2.05 kg
Weight 2.73 kg
Lungime de undă FM, DAB+
Performanţă 10 W
Ceas Da
ceas deşteptător Da
Afișaj LCD Da
Telecomanda inclusa Da
Tip de radio Masa
Doporučená kategorie běžný uživatel
Radio prin internet Da
Radio de bucătărie Nu
Denumirea conexiunii BT JVC RA-E981B
Bluetooth Da
Ieșire pentru căști Da
Putere De la retea
Typ úložného systému žádný
JVC Premium Service Pack

Video

De unde să cumpărați JVC