Soundbar JVC TH-E321B, 2.0

Codul produsului: JVCTHE321B
Bară de sunet cu sunet 2.0 Channel, putere de ieșire de 100 W, HDMI ARC/CEC, Bluetooth, USB (MP3), intrare optică, AUX-IN

Ideal pentru televizoare JVC

Dacă intenționați să modernizați sunetul de la televizorul dumneavoastră la un standard peste medie, este o idee bună să adăugați un difuzor extern. Cea mai bună alegere pentru îmbunătățirea reproducerii sunetului televizorului dumneavoastră este cu siguranță o bară de sunet JVC.

Bara de sunet JVC TH-E321 cu sunet 2.0 Channel este o completare ideală pentru un televizor pentru ca oricine să se bucure de o experiență de film ca la cinematograf sau să asculte muzica preferată în confortul propriei camere de zi. Experiența sonoră perfectă este chiar îmbunătățită de egalizatoarele integrate pentru a regla setările în funcție de tipul de sunet – film, muzică, sport sau cuvânt rostit. De asemenea, este disponibilă opțiunea de setări ale utilizatorului pentru echilibrul sunete joase/înalte în funcție de preferințele utilizatorului.

O experiență de film perfectă

Bara de sunet JVC TH-E321 vă va atrage atenția utilizând sunetul 2.0 Channel și puterea de ieșire totală de 100 W. Există 4 difuzoare în aranjarea orizontală a dispozitivului – două pentru canalul din stânga și două pentru canalul din dreapta. Un astfel de sistem contribuie la o experiență mai bună atunci când vizionați filme.

Film, muzică, cuvânt rostit…

Bara de sunet JVC TH-E321 permite o gamă largă de utilizări datorită multiplelor opțiuni de intrare audio. Cea mai importantă este intrarea HDMI cu funcție ARC (Audio Return Channel, adică Îmbunătățirea canalului de retur audio). Pentru a obține cea mai bună calitate a transmisiei audio, inclusiv utilizarea caracteristicii Dolby Atmos, vă recomandăm să conectați televizorul dumneavoastră la bara de sunet cu un cablu HDMI. Datorită funcției HDMI CEC, bara de sunet se va activa/dezactiva în același timp cu televizorul dumneavoastră și poate fi controlată cu telecomanda televizorului.

Cablul audio optic este, de asemenea, o opțiune de conectare recomandabilă între bara de sunet și televizor, utilizând intrarea optică.

Puteți transmite în mod convenabil muzică în flux către bara de sunet prin Bluetooth, de exemplu de pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Bara de sunet este compatibilă cu versiunea Bluetooth 5.1, acceptând profilurile A2DP și AVRCP.

Compatibilitatea cu redarea fișierelor MP3 de pe unități USB externe de până la 32 GB este un avantaj de apreciat, la fel și posibilitatea utilizării intrării AUX-IN.

Comutarea între sursele audio (HDMI, Bluetooth etc.) este ușoară, utilizând telecomanda sau butoanele de pe partea laterală a barei de sunet.

Ambalajul în care se livrează bara de sunet include un set pentru montare pentru instalarea în siguranță a barei de sunet pe perete; sunt incluse, de asemenea, un cablu LINE-IN.

Caracteristici
  • Bară de sunet 2.0 Channel
  • Putere de ieșire totală de 100 W (RMS)
  • Compatibil HDMI ARC/CEC
  • Streaming Bluetooth wireless
  • Intrare USB
  • Acceptă MP3
  • Egalizatoare
  • Consolă pentru montare pe perete
  • Telecomandă

Specificații tehnice

Bluetooth V 5.1 – acceptă A2DP și AVRCP

Bară de sunet: interval de frecvență 120 Hz – 20 kHz, putere de ieșire de 100 W

Intrare USB (max. 32 GB)

Lățime: 90 cm

Alimentat de la rețea

Conectori și intrări

1 × intrare HDMI ARC

Intrare audio optică

Intrare audio coaxială

Intrare USB

AUX-IN (Intrare auxiliară)

Ambalajul include:

Set pentru montare pe perete

Cablu LINE-IN

Specificații tehnice:

Width 90.0 cm
Width 108.0 cm
Height 17.5 cm
Formate redabile MP3
Celkový výkon RMS 100 W
Height 6.5 cm
Depth 9.5 cm
Konfigurace reprosoustavy 2
Depth 11.0 cm
Weight 2.69 kg
Subwoofer bez subwooferu
Weight 1.90 kg
Dolby Atmos ne
Conexiune wireless Bluetooth
Drátové připojení digitální optické, AUX, digitální koaxiální, HDMI ARC
Caracteristici specifice Nu
Umělá inteligence Nu
Funcții specifice HDMI ARC / CEC
Počet HDMI 1
HDMI 1.4 1
Denumirea conexiunii BT TH-E321B
Počet USB 1
USB 2.0 1
Soundbar (Š × V × H) 90 × 6,7 × 9,3 cm
Subwoofer (Š × V × H) bez subwooferu cm
Standardně dodávané příslušenství baterie pro dálkový ovladač, dálkový ovladač, návod / rychlý návod, síťový kabel, nástěnný držák – sada pro montáž na stěnu, AUX–IN kabel
Rozměr (cm) 90 cm
Amazon Alexa Nu
Apple HomeKit Nu
Google Home Nu
Sistem propriu Nu
JVC Premium Service Pack

De unde să cumpărați JVC