Soundbar JVC TH-E631B, 2.1

Codul produsului: JVCTHE631B
Bară de sunet cu sunet 2.1 Channel, putere de ieșire de 220 W, subwoofer wireless, HDMI ARC/CEC, Bluetooth, USB (MP3), intrare optică, AUX-IN

Ideal pentru televizoare JVC

Dacă intenționați să modernizați sunetul de la televizorul dumneavoastră la un standard peste medie, este o idee bună să adăugați un difuzor extern. Cea mai bună alegere pentru îmbunătățirea reproducerii sunetului televizorului dumneavoastră este cu siguranță o bară de sunet JVC.

Bara de sunet JVC TH-E631 cu sunet 2.1 Channel și subwoofer wireless este o completare ideală pentru un televizor pentru ca oricine să se bucure de o experiență de film ca la cinematograf sau să asculte muzica preferată în confortul propriei camere de zi. Experiența sonoră perfectă este chiar îmbunătățită de egalizatoarele integrate pentru a regla setările în funcție de tipul de sunet – film, muzică, sport sau cuvânt rostit. De asemenea, este disponibilă opțiunea de setări ale utilizatorului pentru echilibrul sunete joase/înalte în funcție de preferințele utilizatorului.

O experiență de film perfectă

Bara de sunet JVC TH-E631 vă va atrage atenția utilizând sunetul 2.1 Channel și puterea de ieșire totală de 220 W. Există 4 difuzoare în aranjarea orizontală a dispozitivului – două pentru canalul din stânga și două pentru canalul din dreapta. Un astfel de sistem contribuie la o experiență mai bună atunci când vizionați filme.

Bucurați-vă de amplificarea sunetelor joase

Tonurile joase, sau bașii, reprezintă o componentă esențială a oricărui tip de muzică sau sunet de film. Un subwoofer wireless cu opțiune de bass reflex puternic va putea să asigure o reproducere excelentă. Subwoofer-ul se împerechează automat cu bara de sunet atunci când este activat. Această caracteristică elimină necesitatea efectuării conexiunilor prin cablu între cele două unități.

Film, muzică, cuvânt rostit…

Bara de sunet JVC TH-E631 permite o gamă largă de utilizări datorită multiplelor opțiuni de intrare audio. Cea mai importantă este intrarea HDMI cu funcție ARC (Audio Return Channel, adică Îmbunătățirea canalului de retur audio). Pentru a obține cea mai bună calitate a transmisiei audio, inclusiv utilizarea caracteristicii Dolby Atmos, vă recomandăm să conectați televizorul dumneavoastră la bara de sunet cu un cablu HDMI. Datorită funcției HDMI CEC, bara de sunet se va activa/dezactiva în același timp cu televizorul dumneavoastră și poate fi controlată cu telecomanda televizorului.

Cablul audio optic este, de asemenea, o opțiune de conectare recomandabilă între bara de sunet și televizor, utilizând intrarea optică.

Puteți transmite în mod convenabil muzică în flux către bara de sunet prin Bluetooth, de exemplu de pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Bara de sunet este compatibilă cu versiunea Bluetooth 5.1, acceptând profilurile A2DP și AVRCP.

Compatibilitatea cu redarea fișierelor MP3 de pe unități USB externe de până la 32 GB este un avantaj de apreciat, la fel și posibilitatea utilizării intrării AUX-IN.

Comutarea între sursele audio (HDMI, Bluetooth etc.) este ușoară, utilizând telecomanda sau butoanele de pe partea laterală a barei de sunet.

Ambalajul în care se livrează bara de sunet include un set pentru montare pentru instalarea în siguranță a barei de sunet pe perete; sunt incluse, de asemenea, un cablu LINE-IN.

Caracteristici
  • Bară de sunet 2.1 Channel cu subwoofer wireless
  • Putere de ieșire totală de 220 W (RMS)
  • Compatibil HDMI ARC/CEC
  • Streaming Bluetooth wireless
  • Intrare USB
  • Acceptă MP3
  • Egalizatoare
  • Consolă pentru montare pe perete
  • Telecomandă

Specificații tehnice

Bluetooth V 5.1 – acceptă A2DP și AVRCP

Bară de sunet: interval de frecvență 120 Hz – 20 kHz, putere de ieșire de 120 W

Subwoofer: interval de frecvență 40 Hz – 120 Hz, putere de ieșire de 100 W

Intrare USB (max. 32 GB)

Lățime: 87 cm

Alimentat de la rețea

Conectori și intrări

1 × intrare HDMI ARC

Intrare audio optică

Intrare audio coaxială

Intrare USB

AUX-IN (Intrare auxiliară)

Ambalajul include:

Set pentru montare pe perete

Cablu LINE-IN

Specificații tehnice:

Width 87.5 cm
Width 98.0 cm
Height 36.0 cm
Formate redabile MP3
Celkový výkon RMS 220 W
Height 32.0 cm
Depth 31.5 cm
Konfigurace reprosoustavy 2.1
Depth 18.0 cm
Weight 6.66 kg
Subwoofer bezdrátový
Weight 4.83 kg
Dolby Atmos ne
Conexiune wireless Bluetooth
Drátové připojení digitální optické, USB, AUX, digitální koaxiální, HDMI ARC
Caracteristici specifice Nu
Umělá inteligence Nu
Funcții specifice HDMI ARC / CEC
Počet HDMI 1
HDMI 1.4 1
Denumirea conexiunii BT TH-E631B
Počet USB 1
USB 2.0 1
Soundbar (Š × V × H) 87,2 × 6,6 × 9,2 cm
Subwoofer (Š × V × H) 15 × 32,2 × 22 cm
Standardně dodávané příslušenství baterie pro dálkový ovladač, dálkový ovladač, návod / rychlý návod, síťový kabel, nástěnný držák – sada pro montáž na stěnu, AUX–IN kabel
Rozměr (cm) 87 cm
Amazon Alexa Nu
Apple HomeKit Nu
Google Home Nu
Sistem propriu Nu
JVC Premium Service Pack

De unde să cumpărați JVC