Soundbar JVC TH-E851B, 3.1

Codul produsului: JVCTHE851B
Bară de sunet cu sunet 3.1 Channel, putere de ieșire de 380 W, subwoofer wireless, Dolby Atmos, HDMI eARC/CEC, Bluetooth, USB (MP3), intrare optică, AUX-IN

Ideal pentru televizoare JVC

Dacă intenționați să modernizați sunetul de la televizorul dumneavoastră la un standard peste medie, este o idee bună să adăugați un difuzor extern. Cea mai bună alegere pentru îmbunătățirea reproducerii sunetului televizorului dumneavoastră este cu siguranță o bară de sunet JVC.

Bara de sunet JVC TH-E851 cu sunet 3.1 Channel și subwoofer wireless este o completare ideală pentru un televizor pentru ca oricine să se bucure de o experiență de film ca la cinematograf sau să asculte muzica preferată în confortul propriei camere de zi. Experiența sonoră perfectă este chiar îmbunătățită de egalizatoarele integrate pentru a regla setările în funcție de tipul de sunet – film, muzică, sport sau cuvânt rostit. De asemenea, este disponibilă opțiunea de setări ale utilizatorului pentru echilibrul sunete joase/înalte în funcție de preferințele utilizatorului.

Trei canale pentru o experiență de film perfectă

Bara de sunet JVC TH-E851 excelează în special în utilizarea sunetului 3.1 Channel și a puterii de ieșire totale de 380 W. Există 6 difuzoare în aranjarea orizontală a barei de sunet – două pentru canalul din stânga, două pentru canalul din dreapta și două pentru canalul din centru. Veți aprecia un astfel de sistem în special atunci când vizionați filme, când difuzoarele din centru sunt destinate în primul rând pentru o reproducere clară a dialogului. Prin urmare, dialogurile nu sunt amestecate cu efecte sonore sau cu muzică de fundal.

Bucurați-vă de amplificarea sunetelor joase

Tonurile joase, sau bașii, reprezintă o componentă esențială a oricărui tip de muzică sau sunet de film. Un subwoofer wireless cu opțiune de bass reflex puternic va putea să asigure o reproducere excelentă. Subwoofer-ul se împerechează automat cu bara de sunet atunci când este activat. Această caracteristică elimină necesitatea efectuării conexiunilor prin cablu între cele două unități.

Casa dumneavoastră ca un cinematograf

Combinația dintre un televizor și bara de sunet JVC TH-E851 vă va fascina imediat cu povestea filmului, la fel ca la cinematograf, datorită tehnologiei Dolby Atmos care convertește semnalul audio al televizorului în sunet surround. În plus, nu sunt necesare difuzoare suplimentare ca atunci când se utilizează un sistem home audio mai complex. Vă puteți bucura de efecte de sunet surround asemănătoare cinematografului în confortul propriei camere de zi.

Film, muzică, cuvânt rostit…

Bara de sunet JVC TH-E851 permite o gamă largă de utilizări datorită multiplelor opțiuni de intrare audio. Cea mai importantă este intrarea HDMI cu funcție eARC (Enhanced Audio Return Channel, adică Îmbunătățirea canalului de retur audio). Pentru a obține cea mai bună calitate a transmisiei audio, inclusiv utilizarea caracteristicii Dolby Atmos, vă recomandăm să conectați televizorul dumneavoastră la bara de sunet cu un cablu HDMI. Datorită funcției HDMI CEC, bara de sunet se va activa/dezactiva în același timp cu televizorul dumneavoastră și poate fi controlată cu telecomanda televizorului.

Cablul audio optic este, de asemenea, o opțiune de conectare recomandabilă între bara de sunet și televizor, utilizând intrarea optică.

Puteți transmite în mod convenabil muzică în flux către bara de sunet prin Bluetooth, de exemplu de pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Bara de sunet este compatibilă cu versiunea Bluetooth 5.1, acceptând profilurile A2DP și AVRCP.

Compatibilitatea cu redarea fișierelor MP3 de pe unități USB externe de până la 32 GB este un avantaj de apreciat, la fel și posibilitatea utilizării intrării AUX-IN.

Comutarea între sursele audio (HDMI, Bluetooth etc.) este ușoară, utilizând telecomanda sau butoanele de pe partea laterală a barei de sunet.

Ambalajul în care se livrează bara de sunet include un set pentru montare pentru instalarea în siguranță a barei de sunet pe perete; sunt incluse, de asemenea, un cablu HDMI și un cablu LINE-IN.

Caracteristici
  • Bară de sunet 3.1 Channel cu subwoofer wireless
  • Sunet surround Dolby Atmos
  • Putere de ieșire totală de 380 W (RMS)
  • Compatibil HDMI eARC/CEC
  • Streaming Bluetooth wireless
  • Intrare USB
  • Acceptă MP3
  • Egalizatoare
  • Consolă pentru montare pe perete
  • Telecomandă

Specificații tehnice

Bluetooth V 5.1 – acceptă A2DP și AVRCP

Bară de sunet: interval de frecvență 120 Hz – 20 kHz, putere de ieșire de 200 W

Subwoofer: interval de frecvență 40 Hz – 120 Hz, putere de ieșire de 180 W

Intrare USB (max. 32 GB)

Lățime: 96 cm

Alimentat de la rețea

Conectori și intrări

1 × intrare HDMI eARC (v. 2.1)

2 × intrare HDMI

Intrare audio optică

Intrare audio coaxială

Intrare USB

AUX-IN (Intrare auxiliară)

Ambalajul include:

Set pentru montare pe perete

Cablu HDMI

Cablu LINE-IN

Specificații tehnice:

Width 111.0 cm
Width 96.5 cm
Height 38.0 cm
Formate redabile MP3
Celkový výkon RMS 380 W
Height 42.0 cm
Depth 35.0 cm
Depth 27.5 cm
Konfigurace reprosoustavy 3.1
Weight 8.98 kg
Subwoofer bezdrátový
Weight 11.24 kg
Zvuk Dolby Atmos
Dolby Atmos ano
Conexiune wireless Bluetooth
Drátové připojení digitální optické, HDMI, konektor Jack 3,5 mm
Caracteristici specifice Nu
Umělá inteligence Nu
Funcții specifice HDMI eARC / CEC
Počet HDMI 3
HDMI 2.1 3
Počet USB 1
Denumirea conexiunii BT TH-E851B
USB 2.0 1
Soundbar (Š × V × H) 96,1 × 7,4 × 10,5 cm
Subwoofer (Š × V × H) 24 × 42 × 24 cm
Standardně dodávané příslušenství baterie pro dálkový ovladač, dálkový ovladač, HDMI kabel, návod / rychlý návod, RCA kabel, síťový kabel, nástěnný držák – sada pro montáž na stěnu
Rozměr (cm) 96 cm
Amazon Alexa Nu
Apple HomeKit Nu
Google Home Nu
Sistem propriu Nu
JVC Premium Service Pack

Video

De unde să cumpărați JVC